FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Dünya, Kültür, Yaşam 16 Ekim 2024 45 Görüntüleme

HOLLANDA’DA KOLAY ULAŞIM

Hollanda’da şehir içi ulaşımın büyük bir kısmını tramvaylar ve otobüsler sağlar. Şehirler arası seyahat etmek istediğinizde ise çeşitli otobüs firmalarıyla kolayca yolculuk yapabilirsiniz.

Hollandanın otobüs duraklarında teknoloji tam hızıyla yaygın olarak kullanılıyor.Yolcu otobüş durakgında beklerken dijital göstergeden otobüsün kaç dakika sonra beklenen durakta olacağını görebiliyor.
Hollanda, bisiklet dostu şehirleri, düzenli toplu taşıma sistemleri ve etkileyici altyapısıyla ünlü bir ülkedir. Hollanda’da ulaşım oldukça düzenlidir ve seyahat etmek istediğiniz yerlere kolayca gidebilirsiniz.

Hollanda’nın tren ağı oldukça gelişmiş ve yaygındır. Ana şehirler arası hatlarla birbirine bağlı olan trenler, hızlı, konforlu ve sürdürülebilir bir ulaşım seçeneği sunar. Hollanda Demiryolları (NS) ana tren operatörüdür.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil