FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem, Politika 15 Ekim 2024 136 Görüntüleme

KUTLU PARTİ LİDERİ YUSUF HALAÇOĞLU NUMAN KURTULMUŞ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

Kutlu parti lideri Yusuf Halaçoğlu anayasanın 3.maddesi ile ilgili Numan Kurtulmuş’un söylediği sözler karşısında Kurtulmuşa Milletvekili yeminini hatırlatarak, TBMM başkanının bu tür açıklamaları kabul edilemez Yüce Türk milleti huzurunda ettiği anayasaya bağlı kalma sözünü hatırlattı.
Kutlu parti lideri Halaçoğlu milli ve manevi değerlerin aşındırılması tüm hızıyla devam ederken bağımsız bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti anayasanın hedef alan bu açıklamalar karşısında kutlu parti olarak harekete geçtik
Sayın Numan Kurtulmuş’un söylediği sözleri önce yüce Türk milletine karşı işlenmiş bir suç olduğunu hatırlatırız ,Türk milletinin meclisinde Türkiye anayasasını tartışmaya açması ettiği yeminle bağdaşmıyor diyerek bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mahkeme suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.
”Türkiye Cumhuriyeti TBMM Başkanı, Anayasamızın 3. Maddesinde yer alan “Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür” ifadesinin yanlış olduğunu ifade ederek, Devletin milleti ve ülkesi olmaz dedi. Sayın Başkan! Devlet ile ülke ve millet farklı şeylerdir. Ülke ve millet devleti oluşturur. Aslında bunu söylemekle, milletvekili olarak, Anayasayı koruyacağınıza dair namus ve şerefiniz üzerine ettiğiniz yemine aykırı davrandınız. Üstelik ilk üç madde için, değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez hükümlerini taşıyan 4. Maddeye rağmen 3. Maddeyi tartışmaya açtınız. Bunu anlamadığımızı sanmayın. Hüda-Par’ın 4. Maddenin kaldırılmasını istemesinin ardından bu açıklamanın yapılmasının anlamını anlamayacak kadar şuursuz değiliz. Niyetinizi anlıyoruz. Ancak başaramayacaksınız. Hukuk önünde hesap vereceksiniz. Kutlu Parti olarak hakkınızda suç duyurusunda bulunduk. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sizlerin sahte gündemlerine alet edilemeyecek kadar kutsaldır. Anayasa’da neyi değiştireceksiniz? Neden açıklamaktan kaçınıyorsunuz? Ama açıkça 3. Maddeyi tartışmaya açıyorsunuz. Öncelikle Anayasayı koruyacağınıza dair ettiğiniz yemine sadık kalınız ki kimse namus ve şerefiniz üzerinde değerlendirmede bulunmasın.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil