FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Genel, Gündem 21 Ekim 2024 32 Görüntüleme

YENİ PAZAR BELEDİYESİ’NDE EFE LOGOSU YERİNİ ALDI

Aydın’daki en eski belediyelerden Yenipazar Belediyesi’nde geçtiğimiz dönem Yüsran Erden’in kaldırdığı eski logo yeniden kullanılmaya başladı.
Aydın’da 1884’ten bu yana halka hizmet veren Yenipazar Belediyesi’nde geride kalan yerel seçimlerde göreve seçilen Belediye Başkanı Malik Ercan, geçtiğimiz dönem değiştirilen belediye logosunu kaldırarak eski belediye logosunun yeniden kullanılmasının talimatını verdi.
Makamında ve belediyedeki tüm bayrakların değiştirten Başkan Ercan, önümüzdeki süreçte eski logonun kullanılacağını belirtti.

ESKİ LOGODAKİ EFE FİGÜRÜ GERİ GELDİ
Önceki dönem kullanılan logoda Yenipazar’da bulunan yel değirmeni, ilçenin görsel sembollerinden biri olan renkli merdiven ve bazı figürler yer alırken, geri dönülen logoda Efe sembolü, pamuk, incir ve domates bulunuyor.

kaynak:Aydınhedef

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MALATYA’DA DEPREM OLDU

MALATYA’DA DEPREM OLDU

Hazır Site by Uzman Tescil